Training & Opleiding

 

SPAC is gespecialiseerd in het ontwikkelen en begeleiden van opleidingstrajecten op verschillende niveaus in verscheidene omgevingen. Vanuit uw concrete vraag wordt een opleidingsprogramma opgebouwd dat aan alle eisen voldoet. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, inzichten, technieken en materialen. Wij verzorgen:

 

Oefeningen

Om de kennis en kunde van uw medewerkers te toetsen organiseren wij oefeningen. Concrete casussen op de werkvloer staan garant voor praktische leerervaringen. Door de diversiteit van onze specialisten kunnen wij multidisciplinair werken. Zo letten wij bijvoorbeeld bij een oefening in een besloten ruimte op het verkennen, plannen en het toepassen van veiligheids- en reddingstechnieken maar ook op de medische aspecten van de benadering van het slachtoffer.

 

Bijscholing

Bijscholen is essentieel voor veilig opereren. Inzichten, technieken en middelen veranderen voortdurend. Om kennis op peil te houden en te verrijken met de nieuwste inzichten verzorgen wij bijscholingstrainingen van een halve dag tot meerdere dagen.

 

Train de trainer trainingen

Binnen uw bedrijf kan de behoefte bestaan om eigen trainers in huis te hebben. Onze opleiders kunnen uw mensen middels een train-de-trainer traject opleiden tot instructeur. Deze kunnen dan zelfstandig trainingen geven in de basis Werken en redden op hoogte en diepte. Hierbij wordt rekening gehouden met het kennisniveau van de medewerkers.

 

Workshops en masterclasses

Voor personen en groepen met ervaring verzorgt SPAC workshops en masterclasses waarin specifieke onderwerpen, technieken of methodes op het gebied van hoogte, diepte, redding en veiligheid worden behandeld.

 

Ontwikkelen

SPAC schrijft handboeken en hand-outs toegespitst op de toepassing van technieken binnen uw organisatie. Onze opleiders ontwikkelen en verzorgen trainingen op maat.