About

SPAC is leverancier van speciale accessoires en uitrusting op het gebied van veilig werken op hoogte & onder extreme omstandigheden.

 

Hierbij valt te denken aan Persoonlijke Beschermingsmiddelen tegen Vallen, Bergbeklimmersuitrusting & Outdoor /expeditiemateriaal, kleding & accessoires…

 

Of u nu als professional werkzaam bent in de Industrie (Rope Acces & Rescue), op Tactisch gebied (Politie & Defensie) in de Bergen of Arctische Omstandigheden… SPAC voorziet u van de juiste materialen.

 

SPAC kan in een breed scala aan merken voorzien en alle gewenste artikelen van deze merken aan u leveren. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor Productie op Maat, producten volledig aan uw wensen, branche en aard van werkzaamheden aangepast.

 

Op onze website vindt u per thema een overzicht van de hoofdmerken waar wij mee werken. Dit is echter maar een kleine selectie uit alle merken waar wij zaken mee doen. Staat uw gewenste Merk/Artikel er niet tussen, laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat wij in uw aanvraag kunnen voorzien.

Voor meer informatie of een offerte op maat, neem contact met ons op via deze link: www.spacpro.nl/contact

 

SPAC is ISO9001 gecertificeerd wat garant staat voor kwaliteit en traceerbaarheid van uw product!

 

Wettelijk gezien dienen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) jaarlijks onderworpabout logoen te worden aan een keuring. Deze keuring bestaat uit een visuele inspectie en functionele test. SPAC kan deze jaarlijkse keuring voor u uitvoeren, waarbij u kunt kiezen of u de PBM’s komt brengen of SPAC de keu
ring op locatie uitvoert.

 

Naast het leveren van Speciale Uitrusting en het keuren van PBM’s biedt SPAC ook de mogelijkheid tot Training en Consultancy.